DE ATEXBOX

Het ideale platform voor
uw ATEX Awareness cursus!


Demo aanvragen

Eenvoudige Projectintroducties

De online ATEX Awareness cursus van ATEXbox bestaat uit praktijkgerichte filmfragmenten in combinatie met animatieschema's. Zo kun je op een prettige en duidelijke manier de gehele cursus doorlopen. Doordat het een online cursus is, bepaal je zelf wanneer je leert en op welk tijdstip. Aan het einde van de cursus ontvang je, bij een voldoende score, een bewijs van deelname.

Atex Cursus Online

Voordelen ATEXbox

Sluit aan op de eind- en toetstermen van Ex-module 001
Basis voor vervolg Ex-modules van IECEx05-schema
Praktijkgericht filmmateriaal en animatieschemas
Véél (oefen-)vragen per hoofdstuk
Bepaal zelf tijd, tempo en plaats van leren
Certificaat voor bewijs van deelname

ATEX Awareness

De ATEX Awareness cursus van ATEXbox is bedoeld voor werknemers die niet dagelijks met explosieveiligheid (ATEX) te maken krijgen, maar wel werken in of bij een bedrijf waar explosiegevaarlijke zones zijn gedefinieerd.

IECEx 05-schema

De online ATEX Awareness cursus van ATEXbox biedt een perfecte voorbereiding op de Ex-module 001 van het internationale IECEx05-schema. Om de specifieke vervolg Ex-modules van het internationale IECEx05-schema te behalen moet je in het bezit zijn van de Ex-module 001.

Awareness training

De 1-daagse training behandelt de ATEX hoofdlijnen om explosiegevaar te kunnen herkennen. Deze training kan worden afgesloten met een officieel ATEX examen of de deelnemers ontvangen een bewijs van deelname.

.